Varningstext?

En av de intressantaste perioderna i pop/rockhistorien är utan tvekan 60-70talet. Otroligt mycket bra musik har jag hittat och blivit inspirerad av från just den tiden. Följande inslag som jag fann på Fredrik Strages utubemania-lista borde som föreslogs där kanske förses med varningstext:


Beware of Freeman

Före detta polisen Ray och hans tonårige son är ute och campar i vildmarken. Helt plötsligt stöter de på en förrymd yrkesmördare. Så låter intrigen till b-rullen The Contract. Resten av filmens handling går att förutsäga innan den knappt varat i tio minuter.

Varför ska man överhuvudtaget börja titta på den här? Morgan Freeman och John Cusack är med. För inte ställer väl så etablerade skådespelare upp i en film med så tunt manus.

Eeehh...

Jo, de gjorde visst det.

Jävla skitfilm.

Det känns som en fet Morgan Freeman-varning är berättigad. Mr Freeman har en antingen a) en kass agent eller b) en osund förkärlek för extremt dåliga manus eller c) så sitter han hemma i sitt feta mansion och kastar pil om vilket manus han skall välja, alltmedan han tokskrattar som värsta inlagda psykpatienten (läs Jack Nicholson i Gökboet) - i vilket fall som helst:

Nu är ni varnade.
If Freeman acts in movie chances are it sucks BIGTIME.

An Unfinished Sympathy

An unfinished life är från 2005 med den fantastiskt kittlande översättningen på svenska: En dag i livet Det finns en bra Beatleslåt som heter 'A Day In Life' men det här var ingen kul film.

När eftertexterna rullade konstaterar jag att björnen som hette Bart, dessutom bidrog med bästa insatsen. Jag blev verkligen rörd av den, eller ja... Men varför sköt de aldrig björnskrället?

Kanske säger det en del om de andra. J-lo, Redford, Freeman det här var ingen höjdare. Visst Lopez hade/har/kommer jag aldrig att ha några förväntningar på. Men att Freeman kan ställa upp på ett sånt kasst manus. Så otroooooligt stereotypt.

Det räcker med rader för den här rullen. Mer förtjänar den inte.

RSS 2.0