Little Miss Sunshine

Såg en amerikansk indiekomedi i lördags - ovan nämnda. Independent eftersom det inte var några speciella skådespelare som man kände igen, i alla fall inte till namn. En av huvudpersonerna blev snabbt "...killen som liknar Ayatollan av Iran".

Karaktärerna var kraftigt stereotypiskt utmejslade med lite eller inget tredimensionellt djup, men den osannolikalika mixen av de olika personligheterna skapade en skön dynamik - det vill säga om man accepterar den tidigare nämda invändningen.

Efter att vi tittat färdigt på filmen var alla (åtta!) överens om att det inte fanns mycket att diskutera om. En film som är kritisk till det där med skönhetstävlingar för barn, vilket man kunde räkna ut redan efter att ha hört titeln, men som inte var det huvudsakliga syftet med filmen. Ironi, självinsikt och drift med (vissa delar) av det amerikanska samhället hamnar på pluskontot tillsammans men den osannolika storyn. På minussidan hittar vi de ibland lite för tvådimensionella karaktärerna men på det stora hela en väldigt underhållande film.




Kommentarer
Postat av: Sanna

Det är min favoritfilm! Har sett den flera gånger haha :]

2008-02-18 @ 22:33:16
URL: http://sannadahlgren.blogg.se
Postat av: Freggan

Helt underbar rulle!

2008-02-29 @ 17:09:48
URL: http://kortmengott.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0