The Queen

Helen Mirrens tolkning känns makalös, det går inte en enda filmruta när jag reflekterar över att det faktiskt är en skådespelerska och inte det real deal som jag kollar på.

I övrigt är det kul med alla fina slott och turistmiljöer som utgör själva dekoren, de känns väldigt inspirerande. Själva storyn är väl sådär faktiskt, jag kunde nog inte bry mig mindre över hur kungahuset reagerar över tragedin. Kommer ihåg när det inträffade och det var väl samma axelryckning då, jaha liksom. Visst är det tråkigt och sorgligt med hetsen och alla papparazzon och så, men jag vet tusen andra scenarier som är mycket sorgligare än så och som definitivt skulle kvala in för lite av den enorma uppmärksamheten som det fick.

Så med risk för att låta lite torftig, tyckte jag att rullen vistt var bra, riktigt bra till och med och tänker främst då på Helen Mirren och de undersköna exklusiva miljöerna.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Godkväll!

2008-03-21 @ 22:25:39
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Andrea

Hej, vill du få godis hemskickat, gratis?
Klicka här: http://www.gratisgodis.se/?r=226488

GLAD PÅSK!

2008-03-21 @ 22:28:46
URL: http://leapea.blogg.se
Postat av: M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

Ja du är ju med i utlottingen nu så 18.00 ikväll, annars gör jag bloggdesigns i vanliga fall också, finns en banner på min blogg där de står vart du ska skicka och vad dju ska skicka med. Men det är ingen skillnad på utlottingen och skicka ett mail till mig då du kommer få välja färger å så själv i alal fall :)

2008-03-25 @ 14:52:27
URL: http://jyees89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0